Aktuelt

Torsnes skole på naturveiledning i nasjonalparken

På initiativ fra Beate Henriksen tok 4. klasse fra Torsnes skole turen til Ytre Hvaler nasjonalpark tirsdag 16. juni for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Torp skole besøker nasjonalparken

Tirsdag 9. juni ble 7. klasse fra Torp skole med som prøvekaniner på det nye naturveiledningsopplegget til Statens naturoppsyn, Livet i fjæra.

Les mer

Naturveiledning for Hvaler ungdomsskole

På initiativ fra Petter Spæren tok 8. trinn fra Hvaler ungdomsskole turen til Ytre Hvaler nasjonalpark 3.-4. juni for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Rødsmyra skole besøker nasjonalparken

Ledet av Hilde Andreassen tok 4. klasse fra Rødsmyra skole turen til Ytre Hvaler nasjonalpark tirsdag 26. mai for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Sagabakken skole på naturveiledning

Tirsdag 19. mai kom 3. klasse fra Sagabakken skole på besøk til Ytre Hvaler nasjonalpark for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Kystlynghei er utvalgt naturtype

Kongen i statsråd har vedtatt at kystlynghei får status som utvalgt naturtype etter naturmangfoldloven.

Les mer

Naturveiledning for Halden videregående skole

Halden videregående skole, ledet av Marita Nøvik, tok turen til Ytre Hvaler nasjonalpark torsdag 7. mai for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Frederik II videregående skole på naturveiledning

Tirsdag 5. mai tok Statens naturoppsyn Miljøforskklassen på Fredrik II videregående skole med på naturveiledning i Ytre Hvaler nasjonalpark.

Les mer

Miljødirektoratet på besøk i nasjonalparken

Mandag 27. april tok produktseksjonen i Miljødirektoratet turen til Ytre Hvaler nasjonalpark for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Ferdselsforbud 15.4 - 15.07

Ferdselsforbudet gjelder i sone C og D. Områdene er skiltet så vidt det er mulig, men du har selv ansvar for å sjekke kartet før du begir deg ut på tur.

Les mer

Undring i fjæra

150 mennesker markerte åpningen av FÅ i nasjonalparken