Aktuelt

Naturveiledning for Halden videregående skole

Halden videregående skole, ledet av Marita Nøvik, tok turen til Ytre Hvaler nasjonalpark torsdag 7. mai for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Frederik II videregående skole på naturveiledning

Tirsdag 5. mai tok Statens naturoppsyn Miljøforskklassen på Fredrik II videregående skole med på naturveiledning i Ytre Hvaler nasjonalpark.

Les mer

Miljødirektoratet på besøk i nasjonalparken

Mandag 27. april tok produktseksjonen i Miljødirektoratet turen til Ytre Hvaler nasjonalpark for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Ferdselsforbud 15.4 - 15.07

Ferdselsforbudet gjelder i sone C og D. Områdene er skiltet så vidt det er mulig, men du har selv ansvar for å sjekke kartet før du begir deg ut på tur.

Les mer

Ny merkevare- og besøksstrategi for Norges nasjonalparker

Miljøvernmyndighetene lanserer en ny merkevare- og besøksstrategi for Norges nasjonalparker. Målet er at flere skal besøke nasjonalparkene.

Les mer

Naturveiledning i påskeferien

Mer enn 4000 besøkende lot seg lokke ut i nasjonalparken i påskeferien for å nyte det enkle friluftslivet. Statens naturoppsyn var også på plass med aktivitetstilbud for store og små.

Les mer

Båndtvang våren 2015

Statens naturoppsyn minner om at i morgen starter den ordinære båndtvangen for hunder over hele landet, også i nasjonalparken. Båndtvangen gjelder fra 1. april til og med 20. august.

Les mer

Solformørkelse over nasjonalparken

De som trosset været og tok turen ut i nasjonalparken på fredag fikk vitne en spektakulær astronomisk begivenhet. Fredag 20. mars kl. 10: 46 nådde solformørkelsen sitt maksimum over nasjonalparken.

Les mer

Kontroll med mink

De ytre øyene i nasjonalparken har en viktig funksjon som hekkeplasser på våren og sommeren, og vår ambisjon er at disse områdene skal være minkfrie. 

Les mer

Naturveiledning på Herføl

I nasjonalparken er våren i full anmarsj og Statens naturoppsyn er i gang med vårens første naturveiledningsutflukter med skolegrupper. 

Les mer

Undring i fjæra

150 mennesker markerte åpningen av FÅ i nasjonalparken