Aktuelt

Rødsmyra skole besøker nasjonalparken

Ledet av Hilde Andreassen tok 4. klasse fra Rødsmyra skole turen til Ytre Hvaler nasjonalpark tirsdag 26. mai for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Sagabakken skole på naturveiledning

Tirsdag 19. mai kom 3. klasse fra Sagabakken skole på besøk til Ytre Hvaler nasjonalpark for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Kystlynghei er utvalgt naturtype

Kongen i statsråd har vedtatt at kystlynghei får status som utvalgt naturtype etter naturmangfoldloven.

Les mer

Naturveiledning for Halden videregående skole

Halden videregående skole, ledet av Marita Nøvik, tok turen til Ytre Hvaler nasjonalpark torsdag 7. mai for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Frederik II videregående skole på naturveiledning

Tirsdag 5. mai tok Statens naturoppsyn Miljøforskklassen på Fredrik II videregående skole med på naturveiledning i Ytre Hvaler nasjonalpark.

Les mer

Miljødirektoratet på besøk i nasjonalparken

Mandag 27. april tok produktseksjonen i Miljødirektoratet turen til Ytre Hvaler nasjonalpark for å bli med på naturveiledning med Statens naturoppsyn.

Les mer

Ferdselsforbud 15.4 - 15.07

Ferdselsforbudet gjelder i sone C og D. Områdene er skiltet så vidt det er mulig, men du har selv ansvar for å sjekke kartet før du begir deg ut på tur.

Les mer

Ny merkevare- og besøksstrategi for Norges nasjonalparker

Miljøvernmyndighetene lanserer en ny merkevare- og besøksstrategi for Norges nasjonalparker. Målet er at flere skal besøke nasjonalparkene.

Les mer

Naturveiledning i påskeferien

Mer enn 4000 besøkende lot seg lokke ut i nasjonalparken i påskeferien for å nyte det enkle friluftslivet. Statens naturoppsyn var også på plass med aktivitetstilbud for store og små.

Les mer

Båndtvang våren 2015

Statens naturoppsyn minner om at i morgen starter den ordinære båndtvangen for hunder over hele landet, også i nasjonalparken. Båndtvangen gjelder fra 1. april til og med 20. august.

Les mer

Undring i fjæra

150 mennesker markerte åpningen av FÅ i nasjonalparken