Aktuelt

Stefan Edman: Bruk og bevaring hånd i hånd

Under et foredrag med tema bærekraftig utvikling og bærekraftig destinasjon går den svenske biologen og Kosterhavs-entusiasten Stefan Edman i bresjen for at bruk og bevaring må gå hånd i hånd.

Les mer

Skjærhalden nominert til Årets gjestehavn

Skjærhalden Gjestehavn er sammen med syv andre gjestehavner nominert til Årets Gjestehavn av Båtmagasinet. Nasjonalparksenteret ligger på Skjærhalden i det gamle kornmagasinet.

Kornmagasinet

Les mer

Marinbiologer for en dag

Vinnerne av Gründercamp i Hvalerhallen fikk oppleve livet under vann på kroppen. Her på Tjärnö i Kosterhavets Nationalpark.

Les mer

Vellykket norsk-svensk Gründercamp i Hvalerhallen

Stor kreativitet og skaperglede ble utvist under noen hektiske timer i Hvalerhallen i går. Det var et vidt spekter av løsninger på "aktiviteter rettet mot unge menneskesker, som både skulle være attraktive og bærekraftige"

Les mer

Den 19. mai møtes norske og svenske 8.klassinger til kreativ dyst i Hvalerhallen

Til sammen 200 elever fra Hvaler- og Kråkerøy ungdomsskoler i Østfold, og Färgelanda-, og Strømstad ungdomskoler i Sverige, skal fylle Hvalerhallen og konkurrere om å forme og presentere de beste løsningene på en problemstilling knyttet til de felles nasjonalparkene.

Les mer

EU-midler til nasjonalpark på Ytre Hvaler og Koster

Norge og Sverige får 11 millioner kroner i støtte til nasjonalpark på Ytre Hvaler og Koster gjennom EU og Interreg-programmet i perioden 2009 -2011.

Les mer

Undring i fjæra

150 mennesker markerte åpningen av FÅ i nasjonalparken