Facebook| Twitter Skriv ut

Vellykket norsk-svensk Gründercamp i Hvalerhallen

Stor kreativitet og skaperglede ble utvist under noen hektiske timer i Hvalerhallen i går. Det var et vidt spekter av løsninger på "aktiviteter rettet mot unge menneskesker, som både skulle være attraktive og bærekraftige"

Det ble nedlagt mye arbeide med idebeskrivelse, skisse og ikke minst presentasjon av løsningene. Juryene hadde en utfordrende oppgave med å klare å plukke ut 5 prisvinnere av de 40 mulige. Glade vinnere av 1. premien ble "Kråkerøy-korallen", 4 elever fra Kråkerøy ungdomskole og "Strømstads Rullstolklubb", 4 elever fra Strømtjärna ungdomskole. De fikk overrankt premien "en dag som marinbiologer på Tjärnö Marinbiologiske Center" av lederen for Hvaler Næringsforum, Johan Svendsen.  Det vanket fine premier for 2. til 5. plass.

Johan Svendsen uttrykte stor tilfredshet med å se så mange kreative hoder i sving, og mente det lover godt for det fremtidige lokale næringslivetl.

Prosjektledere for Interreg i henholdsvis - Vår felles arv og Ungt Entreprenørskap, Charlotte Forsberg og Bjørn Erik Studsrud var strålende fornøyd med arrangementet. De håper at noen av ideene kan jobbes med videre og bli en realitet på sikt - slik at området virkelig får til attraktive og gode opplevelser for ungdom!

Publisert 20.05.2010