Arrangementer

Blomstervandring 9. juli

Bli med ut på vandring i nasjonalparken.

Les mer

Fuglevandring 4. juni

Bli med ut på vandring i nasjonalparken

Les mer

Foredrag: Livet som fyrvokter på Torbjørnskjær fyr

Opplev tidligere fyrvokter Bjørn Strand vise bilder og fortelle om sin tid stasjonert på Torbjørnskjær fyr.

Les mer

Familiedag i fjæra

Østfoldmuseene Kystmuseet Hvaler, Besøkssenteret Ytre Hvaler nasjonalpark og Statens naturoppsyn (Miljødirektoratet) inviterer til familiedag i fjæra søndag 10. april kl. 11:00-15:00 i Kuvauen på Vesterøy i Ytre Hvaler nasjonalpark.

Les mer

Foredragsaften: Mennesker og natur i YHNP

Kystmuseet Hvaler og Statens naturoppsyn (Miljødirektoratet) inviterer til Åpent museum onsdag 13. januar kl. 19:00 i Kystmuseets finstue på Nordgården Dypedal.

Les mer

Livet i fjæra med Statens naturoppsyn

Kjenn på sommer-følelsen en siste gang for sesongen, bli med og utforsk livet i fjæra i Ytre Hvaler nasjonalpark. Søndag 27. september fra kl. 10:00-14:00 inviterer Statens naturoppsyn til naturveiledning for barn i Kuvauen på Vesterøy.

Les mer

Strandryddedagen 2015

Statens naturoppsyn inviterer til Strandryddedagen 2015 i Ytre Hvaler nasjonalpark. Alle bidrag er velkomne - enten du vil rydde hele dagen eller bare legger inn en liten rydde-pause i Lørdagssturen din.

Les mer

Påskeaktiviteter i nasjonalparken

Hold utkikk etter Statens naturoppsyn på Storesand i påskeferien. Torsdag til søndag blir det aktivitetstilbud for både store og små fra 10:00-13:00, avhengig av værforholdene.

Les mer

Sjøfuglaktiviteter i nasjonalparken 22. mars.

Legg inn et stopp på Storesand når du er på søndagstur den 22. mars. Fra kl. 10:00 – 13:00 er Statens naturoppsyn på plass med aktiviteter om sjøfugl og marin forsøpling for både store og små.

Les mer

Friluftlivets år - åpningsarrangement

Hvaler kommune, Oslofjordens friluftsråd, Ytre Hvaler nasjonalparkstyre og Statens naturoppsyn inviterer til åpning av Friluftlivets år i Hvaler kommune søndag 18. januar kl. 13:00-15:30.

Les mer

Undring i fjæra

150 mennesker markerte åpningen av FÅ i nasjonalparken